Tuesday, September 30, 2008

Babyshower :)














Vrijdagavond ben ik verrast met een babyshower!
Echt ontzettend leuk! ik wist van niks....Eliam en Laris hebben het spelletje goed gespeeld. In een paar minuten werd onze woonkamer omgetoverd, met blauwe en roze slingers en ballonnen, tot een feestelijke babyshowerkamer. Allemaal lekkere hapjes waren er klaargemaakt, wat een feest. Ik heb er enorm van genoten en ben nogsteeds aan het nagenieten van alle kadotjes!
SUPERRRRRR........!

Monday, September 15, 2008

dikker en dikker...






Zondag was ik alweer 34 weken zwanger.
Normaal maak ik foto's van zwangere vrouwen rond de 34 weken en nu was het tijd voor mijn buik :)
Dus.... zondag Eliam achter de camera en ik ervoor.
Nou Eliam heeft er een mooie shoot van gemaakt!!
Verder gaat alles prima, begint allemaal wat zwaarder te worden maar zeker niet te klagen. Nog 6 weekies en dan is het zover! in iedergeval rond die tijd... we zullen zien wanneer het kindje zich laat zien. we zijn namelijk wel erg benieuwd hoe ons kindje eruit ziet en of het een jongen of meisje is...spannend!
In m'n buik is er in ieder geval volop leven, dan hier een voet en daar een elleboog, echt leuk!!
Alles gaat dus prima! we genieten!

Sunday, September 7, 2008

Het verhaal van onze huisslak

Tja het verhaal van de slak. Ik heb er eigenlijk weinig worden voor.Ik kwam deze grote vriend tegen in onze achtertuin.




Hij was bezig een takje te verorberen en het leek mij een leuk idee om daar maar eens een fotoreportage aan te wijden. Aangezien Joni de profi is en ik maar een amateur verwachte ik er niet te veel van. Maar er kwamen eigenlijk best leuke foto's uit. Ik vol trots Joni de foto's laten zien en ze wilde het tafereel wel met eigen ogen aanschouwen. Ik had toen al aan de bel moeten trekken, maar ik heb het niet gedaan. Later die dag vroeg ik mezelf nog wel af waarom heb ik niet aan de bel getrokken? Maar goed het is gebeurd en nu is hij na het eten van zijn galgemaal aanbeland in de slakkenhemel en ik hoop maar dat daar geen fotoreportages worden gemaakt..

weggeblazen

T'is alweer een poosje geleden, maar van Joni had ik voor me'n afstuderen een dagdeel blowkarten gekregen. Blowkarten is eigenlijk niks anders dan met een veredelde skelter waar een zeil opgebouwd is, zo hard mogelijk over het strand racen.



Dus op naar Ouddorp (Goerree-Overflakkee) met onze vw polo. Nicole (vriendin van Joni en onze tijdelijke huisgenoot, zie volgende foto) hield Joni gezelschap, terwijl ik na zo'n kar te hebben opgebouwd mocht gaan sjesen. Erg leuk, op het zandhappen na. Na afloop kon ik de zankorrels werkelijk overal wegspoelen en s'nachts in bed irriteerden me'n ogen aangezien ik waarschijnlijk iets te fel had lopen wrijven. Maar goed. Ik zou het zo weer doen. Het was echt prima weer, harde wind, harde regen en niet te warm, oftewel guur weer. Maar dat maakt niet uit, want met zo'n karretje wordt je toch nat en vies, of het nu guur of lekker weer is. En aangezien Joni en Nicole een strandtent hadden gevonden waar ze lekkere thee serveerden was het geen probleem.




Alleen de afbouw en het omkleden na afloop waren ietwat onpraktisch met harde regen, maar goed dat nemen we dan maar op de koop toe. Al met al een erg leuk kado voor een gebeurtenis die alweer een eeuwigheid geleden lijkt..

Nog wat foto's...